[ad_1]

I just completed developing the present-day undertaking – condominium in Fuengirola in Spain and in today’s write-up I want to share with you the remaining renderings of it.

Apartment is located in a picturesque put with the perspective around the city and the sea. It has a big rooftop terrace at the moment not usable, that customers desired to transform into a cozy and comforting household room.

The surface of the flat is close to 80 m2 which includes the balcony, so I was functioning with fairly restricted room and lower ceilings. The consumers wanted to produce present day up-to-date interior with some aspects of traditional design. We started off with the residing place considering that that is one particular of the major parts in the apartment that is usually demonstrated to the attendees.

Heat neutral colour palette produces a extremely calm really feel, moldings on the walls increase coziness, while brass factors and darkish wood give depth and fascination to the interior.

Customers really needed to have a fire in this space – we opted for fuel model included into credenza.

Grasp bedroom is decorated in earthy tones, we opted for delicate olive green colour for walls and neutral beige furnishings.

Created-in wardrobe offers a great deal of storage, it is decorated in the coloration of the partitions not to distract from other design and style options of this space.

This area has its possess toilet which we developed in gentle Carrara marble embellished by polished brass functions:

Visitor bed room was reworked into a small home place of work with doing work desk, ebook shelves and couch bed:

The next bathroom is also a laundry home, with washing device, drinking water heater and visitor shower. We chose the same tiles for partitions and flooring but this time with black accents:

The kitchen area was made galley form with warm espresso colour cabinets:

The apartment has a modest entryway which we a little bit prolonged eliminating aspect of the wall:

The apartment has a big balcony, big sufficient to accomodate dining table and sitting location. The round staircase potential customers to the rooftop terrace.

Ultimately the rooftop terrace occupies a substantial place of 80 square meters. We assigned the area for out of doors kitchen, shower and a closed glass pavilion with dwelling area and dining table.

[ad_2]

Resource connection